Trygghet i en liten og god radio

Nå i desember har Direktoratet for Samfunnssikkerhet og Beredskap (DSB) distribuert brosjyren «Du er en del av Norges beredskap».

Skjermbilde 2018-10-19 kl. 11.30.06

I denne brosjyren heter det:

«Målsettingen med kampanjen – som er utviklet av DSB og Oslo kommune – er å bedre folks egenberedskap. Kampanjen fokuserer på hva enkeltpersoner bør ha tenkt gjennom hvis for eksempel strømmen skulle bli borte i flere dager, mobilnettet slutter å virke, vannet er avstengt eller det blir vanskelig å få tak i nødvendige varer. I tillegg inneholder kampanjen konkret råd og eksempler på hvordan man kan klare det selv i sitt hjem i minst tre dager.»

Du kan lese mer om kampanjen her.

Hovedbudskapet er at alle husstander bør skaffe seg det som trengs for å kunne leve uten forsyninger og kontakt med omverdenen i minst tre døgn. DSB presenterer en liste som ser slik ut.

Skjermbilde 2018-10-19 kl. 11.33.54

Blant alt på listen finner du batteridrevet DAB-radio.

Vi vil anbefale POPintro2. Det er en liten og enkel DAB-radio med svært godt signal-mottak og opp til 22 timers spilletid på batterier. I tillegg kan man, med ekstrautstyret POPcharger 2.0, bruke radioen på USB (ladebank/nødbatteri, PC, USB-kontakt) og 12v sigarettenner-uttak i feks bil, båt, camping og 12v solcelle-anlegg.

POPintro2 er veldig enkel å bruke, og den har direktevalg-knapper på fronten, så de kanalene du ønsker å ha lett tilgjengelige får sin egen knapp.

Gi bort sikkerhet til jul i år! Til din egen eller andres familie. Gjør som Direktoratet anbefaler, skaff en liten batteridrevet DAB-radio til husstanden.

Hvis du velger POP velger du godt signal-mottak, og det er viktig!

 

Følg oss!

Takk for at du følger oss!