Ta med POPradio til hytta – selvom du bare har 12v strøm-anlegg!

Du vil sikkert ha med deg en radio på hytta? Kanskje en som har Bluetooth i tillegg til fm, dab og dab+?
Vil du ha cd-spiller også? Eller internettradio og Spotify Connect?
Men, hvis du ikke har 220v i kontaktene blir vel det et problem?

For POP finnes ingen problemer. Bare utfordringer. Og utfordringer løser vi!

Nå kan du kjøpe 12v kabel som passer til POPradio, POPworldradio og POPcd. Da trenger du bare et sigarettenner-uttak på hytta (eller i bilen, båten, bobilen), så kan du lytte til musikk og annen lyd fra hele verden. Alle de tre enhetene har nemlig Bluetooth, så strømming fra mobilen din blir enkelt (for å få tilgang til internettradio må mobilen ha kontakt med mobildata fra din teleoperatør. For å lytte til radio trenger du bare signaler fra bakkenettet for dab, dab+ eller fm i Norge).

De fleste hytter som ikke har 220v, har i det minste et sigarettenner-uttak koblet til sitt 12v-anlegg. Da vil 12v kabelen fra Radiobutikken.no gjøre susen. Kabelen har en kontakt som passer i POPradio, POPworldradio og POPcd i den ene enden, og en standard sigarettenner-kontakt i den andre.

Her finner du 12 volt kabelen

12volt-kabel-til-popradio

12 volt kabel til POPradio, POPworldradio og POPcd

 

Her finner du POPradio. Du kan lese mer om radioen og bestille din, hvis du ønsker det. Du kan også kjøpe den hos POPs mange forhandlere rundt i hele Norge (og Danmark, Sveits, UK osv.)
POPradio har bl.a. dab+, fm, bluetooth, linjeinngang, mulighet for tilkobling av ekstern antenne og fjernkontroll med presets. Klokkeradio med dobbel alarm har den også.

POPradio med dab+, fm, bluetooth og klokkeradio

POPradio kommer i to farge-varianter. Radio med dab+, fm og bluetooth m.m.

 

POPworldradio er en oppgradert utgave av POPradio. POPworldradio har alle de gode egenskapene som POPradio har, men i tillegg kan den tilkobles internet (WiFi) og da får du internettradio, Spotify Connect og muligheten til å DLNA strømme på eget nettverk.

POPworldradio - radio med hele verden ombord. dab+, fm, internett m.m.

POPworldradio kommer også i to farger. Radio med dab+, fm, bluetooth, internettradio, Spotify Connect og DLNA-strømming, i tillegg til klokkeradio og fjernkontroll med presets.

 

POPcd er et mikroanlegg med dab+, fm, bluetooth og cd-spiller. Det har også linjeinngang og fjernkontroll med presets. Les mer om POPcd her.

Radio med cd spiller, dab, dab+ og fm, bluetooth

Smart mikrosystem. Spill cd-samlingen din og lytt til radio på fm og dab

 

POP løser folks utfordringer og lager løsninger som gjør at alle kan høre radio nesten overalt. Vi legger også inn andre formater som er ønsket, som internettradio, Bluetooth-strømming og cd-spiller.
Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål eller forslag!

Ha en POP dag!

Følg oss!

Takk for at du følger oss!