Radio med bluetooth – POPtube

POP har utseende med seg. Alle radioene i POP-serien har unikt design og populære egenskaper. POPtube er i særklasse!

Trenger du en radio med god lyd, godt signalmottak, som er flott å se på? Da burde radioen POPtube fra POP være midt i blinken for deg.

POPtube_gruppebilde

Aluminiums-kabinett, dab+, fm og bluetooth, klokkeradio og linjeinngang. En ganske komplett radio som totalt sett kan gi deg underholdning fra hele verden.

POPtube produserer vi i tre forskjellige farger. Aluminiums-kabinettet gir klare assosiasjoner til populære smart-telefoner, og fargene er sort, gull og sølv.

Hvis du er i tvil om hvilken radio du skal kjøpe deg, kan vi tipse deg om følgende kontroll-spørsmål til deg selv.

  1. Hvor skal du bruke den?
  2. Hva ønsker du å motta?
  3. Hva er budsjettet ditt?

 

Dersom du skal bruke radioen hjemme i huset  (feks hjemmekontor, kjøkken, soverom), er POPtube riktig for deg. Den har god lyd, men ikke nok fylde til å fylle stuen din. På pulten i hjemmekontoret eller på nattbordet, er den imidlertid ideell. Den passer også godt på kjøkkenet. Andre bruksområder kan være: på jobben, på hytta, som gave til en venn eller som gave til datter/sønn.

Hvis du vil ha tilgang til alle de 32 kanalene (mange steder flere) på dab + alle lokalstasjonene på fm, i tillegg til hele verden fra mobilen din via Bluetooth og evnt en ekstern lydkilde via linjeinngangen, – ja, da er POPtube helt 100% din radio.
Dersom du klarer deg med å høre på DAB+ og FM, kan det hende at du finner en rimeligere radio i Radiobutikken.no, som imøtekommer dine behov.

POPtube koster litt mer på grunn av aluminiums-kabinettet. 899,- inkl mva.
Dersom du slår til i perioden frem til 1. september 2018, kan du benytte rabattkode TUBE20 i Radiobutikken.no, så trekker vi fra 20% rabatt for deg.

POPtube

Litt ekstra forklaring rundt de forskjellige plattformene du kan lytte til på en POPtube:

DAB+
Alle rikskringkastere gikk fra FM til DAB i 2017. Når du skrur på en POPtube DAB-radio første gangen, søker den automatisk opp alle tilgjengelige kanaler. Listen teller nå 32 kanaler på de fleste steder. Mange steder enda flere.

Det er gratis å lytte til DAB. Du trenger ikke mobildekning eller internett. DAB sender «i luften», akkurat som FM alltid har gjort. Men, på en annen del av båndet.  (FM: 88 – 108 mHz  –  DAB 174 – 240 mHz). Overalt hvor det er dekning for DAB, kan du høre radio så lenge du har en DAB-mottaker.

FM
De fleste lokalradioer utenfor storbyene sender fremdeles på FM. FM kjenner du fra før. Nesten alle våre POP-modeller har FM i tillegg til DAB. Radio er radio!

BLUETOOTH
Hvis du har en smarttelefon eller en annen enhet som har BLUETOOTH-sender, så kan du høre lyden fra denne enheten på POPtube. For eksempel kan du finne frem en hvilken som helst internett-radiostasjon (mer enn 25.000 stasjoner). Så overfører du lyden fra telefonen til POPtube, ved å skru på Bluetooth og la telefonen finne radioen. Sammenkoblingen er enkel. Du kan også lytte til Spotify-listene dine, via Bluetooth fra telefonen til radioen. All lyden du kan høre på mobilen, kan du også høre på POPtube over Bluetooth.

LINJEINNGANG
Du kan koble til feks en CD-spiller eller annen lydkilde via linjeinngangen. De eneste du trenger er en kabel. Kabelen må ha 3,5 mm minijack (kontakten i den ene enden, den som skal inn i POPtube) og den type kontakt som du har i din lydkilde i andre enden.

Vi anbefaler POPtube. Vi vet du vil bli fornøyd!

Velkommen til å lese mer og eventuelt bestille din POPtube i Radiobutikken.no her
Vi er en norsk nettbutikk med lager i Norge. Gode priser, god service og rask behandling. Vi sender din radio samme eller neste virkedag. Velkommen!

pexels-photo-1234462.jpeg

Photo by Michael Ruiter on Pexels.com

POPtube er:

Radio med bluetooth

Radio med fm

Radio med dab+

Radio med linjeinngang

Stilig radio

God radio

Radio med godt signalmottak

Designradio i aluminiumskabinett av høy kvalitet

Følg oss!

Takk for at du følger oss!