POP@worksite – kampanje på radio til tøffe arbeidsplasser

 

Flere forskere mener at du arbeider mer effektivt hvis du har musikk til arbeidet. På inc.com kan man lese om en av forskerne som mener noe om dette.

Teresa Lesiuk, an assistant professor in the music therapy program at the University of Miami, does research on the effect of music listening on work performance. According to Dr. Lesiuk’s research, those who listened to music completed their tasks more quickly and had better ideas overall than those who didn’t.

Hvis du jobber i butikk eller på kontor, stilles det ikke så spesielle krav til radioen. Du kan ha en hvilken som helst POPradio med deg på jobb. Men, hvis du er anleggsarbeider, landbruker, snekker, elektriker, rørlegger, murer, sprengningsarbeider, jobber i skogen, langs veien, på havet eller under bakken – ja, da kreves det en del av utstyret.

Make work easy, bring it on!, sier vi. Med POP@worksite blir arbeidet lett – og lyden god. POP@worksite tåler det meste. Den har IPx54-standard (vanntett, sprutsikker) og er støtsikker (for fall opp til 3 meter høyde).

Røff radio, tåler det meste. Har dab+, fm, bluetooth og linjeinngang

Dette er en radio som kommer til å skape god stemning på arbeidsplassen. Du kan lytte til alle de mer enn 30 digitale radiokanalene på dab/dab+. Du har selvfølgelig også mulighet til å høre alle lokalradioene på FM, og du kan strømme all lyden fra smart-telefonen eller nettbrettet, via Bluetooth. Det er også linjeinngang på POP@worksite, slik at du kan koble til andre lydkilder.

Hvis du trenger å lade mobilen, er det USB-port til slikt. Og vil du ha en påminnelse på et tidspunkt, har POP@worksite to alarmer, sleep og snooze.

POP@worksite spiller høyt og pent, og du kan justere lyden med en innebygget, enkel equalizer. Det mest imponerende er allikevel kanskje spilletiden på det oppladbare batteriet. Når POP@worksite er fulladet, spiller den i opp mot 22 timer. Temperatur og volumet du spiller på har innvirkning på spilletiden, så klart.

Radio som tåler tøffe arbeidsforhold, POP@worksite med dab+, fm og bluetooth

Nå i august er det kampanje på POP@worksite. Hvis du vil lese mer og/eller bestille en, kan du gjøre det her. Hvis du benytter rabattkoden  worksite  i kassen, trekker Radiobutikken.no fra 20% rabatt på prisen. Det er kun 9,- i frakt, så det blir en god handel!

Hygg deg på jobb! Med musikk blir det enda morsommere.

Kort oppsummering om POP@worksite:

Arbeidsradio som tåler det meste, vanntett (IP54) og støtsikker (fall fra 3 meter)
Radio med dab+, fm, bluetooth og linjeinngang
Oppladbart batteri som spiller i opp mot 22 timer per opplading
Equalizer, klokkeradio med 2 alarmer og sleez og snooze  (innsovning- og slumring)
USB-port for lading av feks mobiltelefoner
Linjeinngang
God og kraftig lyd
Enkel å bruke
Svært godt signalmottak

Velkommen til POPs verden!

Følg oss!

Takk for at du følger oss!