Endelig på plass i dusjen igjen!

POPyourShower_radio med dab+ og fmHele sommeren har vår POPyourSHOWER være ute. Den har gitt hele familien mange timer med god musikk og annen underholdning. På stranden, i båten, på biltur og ute på terrassen.

At POPyourSHOWER tåler vannsprut, er oppladbar og har preset-knapper som gjør det enkelt å finne favorittkanalene, gjør den til en super sommer-radio!

 

Men, det er tross alt en radio som er laget for å henge helt inne i dusjen. Der har den ikke vært på flere måneder, og savnet har vært stort. Nå kan du være med i trekningen av en POPyourSHOWER – les videre!

POPyourSHOWER2

Med opp mot 10 timer spilling per opplading, er det kjekt å ha med POPyourSHOWER ut. Og det tar flere uker mellom hver gang vi trenger å lade den når den bare brukes i dusjen.

Det kjekke bære-håndtaket gjør det lett å henge radioen i dusjen, og å ta den med ut.

 

Nå gir vi bort 5 POPyourSHOWER. Det eneste du trenger å gjøre for å være med i trekningen, er å følge bloggen vår. Det gjør du ved å klikke på «følg oss»-knappen. Den er som regel plassert nede til høyre på siden. Lykke til! Vi trekker vinnerne 1. oktober 2018.

POPyourSHOWER mail

 

Du kan lese mye mer om POPyourSHOWER, og bestille en hvis du vil, her!

Du kan også finne informasjon og bruksanvisning her.

POPyourSHOWER:

radio med dab+ og fm
4x direktevalg-knapper (forvalg/preset)
oppladbart, innebygget batteri som lades med micro-USB (lader medfølger)
hodetelefonutgang
tastelåsfunksjon så ikke radioen kan slås på «av seg selv» i sekken
IPX4 vanntett
hengestropp (med innebygget antenne) for enkel opphenging og bæring

Følg oss!

Takk for at du følger oss!