Bilspeil med dab+ og bluetooth

Nå kan du få hele verden inn i bilspeilet! Vent litt. Den setningen har kanskje ikke blitt sagt tidligere?

Med POPyourMIRROR kan du få alle radiokanalene på dab og dab+ i tillegg til alle verdens internettradiokanaler, Spotify og all annen lyd fra mobilen din via Bluetooth.

DAB/DAB+ ligger i luften og hentes ned til POPyourMIRROR gratis. Vil du høre online lyd over Bluetooth fra mobilen, må du være klar over at det kan koste penger for data du bruker over mobilabonnementet ditt.

POPyourMIRROR er en smart løsning. Du slipper en adapter et annet sted i førerniljøet.
POPyourMIRROR er også trafikksikrere enn mange av adapterne for dab+ i bilen som er i markedet idag. POPyourMIRROR har nemlig direktevalg-knapper, stort display og godt signalmottak. Det har også traffic announcement og service following. Med andre ord, alt ligger til rette for at føreren skal kunne holde oppmerksomheten der den skal være – i trafikken!

Godt signal og service following gjør at du slipper utfall av lyden. Ved utfall begynner du gjerne å trykke på radioen for å få tilbake lyden. Den tiden du bruker på å trykke skulle du heller brukt på å følge med i trafikken!

POPyourMIRROR_5.jpg

Husk at glassklebeantennen som følger med POPyourMIRROR må monteres vertikalt på et sted hvor glasset ikke har filter som hindrer radiosignalet fra å komme gjennom.

POPyourMIRROR har også linjeinngang, linjeutgang og fm-sender av god kvalitet.

Hvis du vil lese mer om POPyourMIRROR og/eller bestille deg en, kan du gjøre det her. Nå, i august 2018, får du en god rabatt hvis du benytter rabattkoden   p4   i Radiobutikken.no

Har du spørsmål om POPyourMIRROR er du alltid velkommen til å ta kontakt med oss!

Følg oss!

Takk for at du følger oss!